Contact

U kunt ons bereiken via de onderstaande communicatie middelen:

- binnen kantooruren: telefoon 0342 462620
- buiten kantooruren: telefoon/voice-mail 0342 462620
- altijd: e-mail info@refomediation.nl.

Ook heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van het contact formulier hieronder om direct via email met ons in contact te komen. Verder kunt u ook gebruik maken van het Afspraak maken formulier om direct een afspraak te maken.

Er wordt met u, na een telefoontje, voice-mail of e-mail, binnen 2 werkdagen contact opgenomen door óf de mediator die u wenst te spreken óf, indien u geen mediator noemt, één van de 4 mediators. In principe wordt er op zaterdag niet gereageerd en uit principe niet op zondag. Nadat er contact gelegd is tussen u en één van de mediators zal in de meeste gevallen de communicatie direct tussen u en de mediator verlopen, zonder tussenkomst van bovengenoemde nummers en e-mail adres.


Voornaam:
Achternaam:
Emailadres:
Bericht:

Nieuwsbrief

Onze mediators

Workshops